BUDAPEST | VÁRKERT BAZÁR | HUNGARY
Snétberger TRIO & Students of the Snétberger Center
Ferenc Snétberger - guitar
Phil Donkin - double bass
Toni Snétberger - drums
December 23, 2018 (Sunday) | 19:00
Concerts
Description
A koncert első részében a Snétberger Ferenc által alapított Zenei Tehetség Központ diákjai mutatkoznak be mesterükkel. A „Snétberger Iskola Hangja” az elhivatott diákok hangja mindenfelé: egyéni produkciókban, zenekarokban és kamaraegyüttesekben. A program üzenete és szellemisége megindítja azokat, akik találkoznak ezekkel a fiatalokkal, a zenéjükkel, a szenvedéllyel.

A koncert második felében a 2017-ben megjelent, a Snétberger Trió TITOK című lemezének anyaga szólal meg, amelyben a brit Phil Donkin bőgőzik és Snétberger fia, Toni Snétberger dobol.

„Amikor magyar jazzről esik szó, Snétberger lemezeit nyugodtan meg lehet mutatni bárkinek, mert ugyanaz a lélek mélyére hatoló érzés kerít hatalmába, mint Bartók zenéjét hallgatva. Belülről jön, az elválaszthatatlan kulturális kötődések a félreismerhetetlen hangzásvilágban testesülnek meg, és a szintó-roma származásig visszanyúló szálakkal körbefont zenei egység fájdalmas szépséggel árulkodik arról, kik is vagyunk mi itt Európa közepén.”Élet ésIrodalom|Végső Zoltán
Trio Album Titok on
Spotify
https://open.spotify.com/album/3sT9AyVDS3azl6nCnwRYXz
Qobuz (HIFI)
http://www.qobuz.com/lu-de/album/titok-ferenc-snetberger/0060255740674
Tidal (HIFI)
http://tidal.com/album/77690589
Apple Music
https://itunes.apple.com/de/album/titok/1215918069
visit: http://www.snetberger.com/en/Albums/TITOK
Tickets
4 100 Ft
5 200 Ft
6 500 Ft
More information
Video
Photo gallery