HEGYKŐ | SZABADTÉRI SZÍNPAD | HUNGARY
Snétberger Ferenc - solo Guitar
SoLaTi & Snétberger
Tzumo - keys (H)
Kriszta Pocsai - voice (H)
Horváth Pluto József - bass (H)
Toni Snétberger - drums (D)
guest: Ferenc Snétberger
July 13, 2019 (Saturday) | 19:30
Concerts
Description
Tízforrás Fesztivál - Snétberger Ferenc & SoLáTi Music
Hegykő

„A kritikusok és a közönség világszerte a kevés igazán karakteres kortárs gitárművész egyikeként tekint Snétberger Ferencre. Játsszon bár klasszikus zenét vagy jazzt, minden egyes koncertje új, meglepetésekkel, áhítattal és érzelmekkel teli utazást jelent a hallgatóság számára, hála egyedi stílusának, melyet áthat a cigány népzene, a flamencogitár technikája, a szamba ritmusa és természetesen Bach.”

(mupa.hu)

Számos szólóalbuma jelent meg, és több lemezen működik közre partnerként. Végig koncertezte Európát, fellépett Japánban, Koreában, Indiában, Vietnamban és az USA-ban. 2018 nyarán Németország legrangosabb díjával (JTI Trier Jazz Award) tüntették ki. 2011-ben a Balaton közelében, Felsőörsön létrejött Snétberger Zenei Tehetség Központ alapító-névadója, művészeti igazgatója.

A SoLaTi Music zenekar életre hívója a nemzetközileg is elismert jazz-zongorista, Tzumo Árpád. Az együttes főként r'n'b és soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, előremutató formavilággal szólal meg. Az együttes énekesnője a csodálatos hangú Pocsai Kriszta, dobosa Toni Snétberger, a világhírű gitárművész, Snétberger Ferenc fia.

A koncert első részében Snétberger Ferenc szólóban gitározik, majd közreműködik a SoLaTi Music műsorában.

Közreműködik:

Snétberger Ferenc – gitár

Tzumo Árpád – billentyűs hangszerek
Pocsai Kriszta - ének
Horváth Pluto József - basszusgitár
Toni Snétberger – dob
Tickets
Belépőjegy: 3 200 Ft
Elővételben: 2 240 Ft
More information
Map
Video
Photo gallery